Access Bars kezelés

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit, ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el/befogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

 

Az Access Bars olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. A tudatosság mindent magába foglal anélkül, hogy ítélkezne. Ez nem más, mint a hajlandóság és képesség, hogy életünk minden területén teljes mértékig és éberen jelen legyünk.

Az Access ahhoz nyújt segítséget, hogy (f)elismerd magadat, mint végtelen lényt, aki valójában vagy, és abban, hogy kezd el alakítani az életedet túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad.

Évtrilliókon keresztül az emberi lények a gondolataik, érzéseik és érzelmeik sűrűjéből funkcionáltak. Ez az, amivel azonosították magukat, ez az, amit értékessé tettek.

Minél többet futtatjuk a bárjaidat, annál jobban érzékeled, mekkora erőfeszítés gondolatokból, érzésekből és érzelmekből működni. Emellett érzékelni fogod, milyen az, amikor megvan a lehetőséged arra, hogy érzékelésből, belső tudásból, létből és befogadásból funkcionálj.

Bároknak a fejen lévő 32 pontot nevezzük, amelyben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmedet és hozzáállásodat tárolod, amelyeket bármely életedben fontosnak tartottál.

Ebben a valóságban az elfogadásnak nincs gyakorlata. A végtelen Univerzum folyamatosan ajándékokkal halmoz el minket. Mi határozzuk meg azt, hogy mit fogadunk be, annak alapján, hogy mit vagyunk hajlandóak megélni. Amikor gondolatokból, érzésekből, érzelmekből funkcionálunk, akkor nem létezünk, hanem elhatározunk, döntünk, bírálunk, következtetéseket vonunk le arról, hogy mit és hogyan fogadhatunk be.

Gondolatokkal, érzésekkel és érzelmekkel polarizáljuk az egységben levést, megteremtjük az elkülönülést és megszakítjuk a befogadást. Az elfogadás az egyik legnagyszerűbb képességünk, és egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket a legdinamikusabban utasítunk el.

Ha a bárjaidat futtatjuk, az agyadban tárolt polaritás elektromos kisülései szétoszlanak. Ez olyan, mintha aktiválnánk a tudatosság számítógépes vírusát, amely feltárja a helyeket, ahol robotpilótaként működünk ahelyett, hogy éberségből tennénk; elutasításból, mintsem befogadásból. Az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyerekkorod, vagy más életeid óta futtatsz – hozzáférhetőek legyenek. Jelen leszel az életedben és a múlt nem vetül a jövődbe, mint előtte.

A Bars arról szól, hogy a test megtanul befogadni. Hozzá járul, hogy változásokat idézzen elő életed MINDEN területén. Amikor hajlandó vagy kiterjedtebb tudatosságból funkcionálni, kitárulnak az ajtók a gyógyulás és a stresszmentes élet felé.

 

A kezelés időtartama: 60 perc

 

 

 

 

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>