Access Consciousness Energetikai Ránctalanítás

Access Energetic Facelift
Az Access olyan eszközökből és tisztításokból áll, amik mindenki számára nagyobb tudatosságot facilitálnak. A tudatosság mindent magába foglal ítélkezés nélkül. Ez a hajlandóság és képesség arra, hogy teljesen éber legyél az életed minden területén. A tudatosság az a képesség, ami folyamatosan lehetőségekre ébreszt, nagyobb választásra, nagyobb életre.
Ahogyan elkezded megváltoztatni azt, ahogyan a testedhez viszonyulsz, elkezded megváltoztatni a viszonyodat mindenhez az életben.
Az Access Consciousness Energetikai Facelift egy csodálatos kezelés, ami visszafordítja az öregedés jeleit és hasonló hatása van az egész testen. Ha többször futtatjuk (5-20 kezelés) akkor maradandó változást eredményez.
Milyen lenne, ha minden nap egy sugárzó, fiatalos külső mosolyogna vissza rád a tükörből….Ha elfogadnád végre magad olyannak amilyen vagy?
Észre vetted, hogy a tested pont úgy néz ki mint az ítélkezések, amiket rá vetítesz? Amikor rajongsz a testedért úgy, ahogy van, akkor te teremted, beleértve a korlátaidat is.
Ezzel a kezeléssel oldódnak mindazok a hiedelmek, sérülések, döntések, berögzülések, minták, amiket a tudatalattinkban kódoltunk, illetve lemásoltunk, az életek során az öregedésről, a “tökéletes” testről.
A kezelés az arcon, nyakon és a dekoltázson történik. Gyengéd érintések segítségével 28 féle energiát “mozgósítunk”.
Ezek között van a ránctalanítás, feszesítés, traumák oldása, immunrendszer erősítés, öregedés blokkjainak oldása.
Időtartama: 90 perc

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>