Bemutatkozás

karolyi-timiSzeretettel köszöntelek honlapomon!

A spiritualitással és a „tudatos élet” filozófiájával, 27 évesen, 2005-ben találkoztam először. Ekkor történt, hogy megszületett bennem a vágy tudatosan is a keresésre, hogy megtaláljam az utamat, mi is a dolgom ezen a Világon, miért születtem ide, mit is jelent az a szó, hogy „Élni ezt az életet a Földön?”.
Az addigi önpusztító életmódomból kiutat kerestem és éreztem, hogy az Élet ennél többről szól. Kell lennie valaminek, ami nagyon jó és boldog, felemelő érzést ad, a Teljesség érzését. Mindig is szívből éreztem, hogy jön valami plusz az Univerzumból és “véletleneknek” álcázott csodákkal folyamatosan terelget abba az irányba, ahol nekem dolgom van, volt vagy lesz.

A masszázs mindig is az egyik kedvenc „jolly jokerem” volt. Bármi történt velem, öröm, bánat, szomorúság, szorongás, a masszázs ugyanúgy kellemes és csodás érzést hagyott maga után.
Először a kristályok mesés világa vonzott és ez által kezdtem el nyitogatni a meditációval való öngyógyulás-gyógyítás ablakocskáit, majd a megfelelő emberek bevonzásával és segítségével megismerkedtem a Deekshával.
Első tapasztalásra szerelem volt és folyamatosan erősödik a mai napig a 2007 óta tartó lángolás.
2008-ban úgy hozta a sors, hogy kiköltöztem Olaszországba a munkám miatt. Majd 2009 tavaszán beiratkoztam a Centro Studi Alessandro Manzoni masszőr iskolába. Sikeres vizsgáim után felbuzdulva részt vettem egy Kínai masszázs tanfolyam An-Mo kurzusán is. Közben az illóolaj eszenciák is az életem részévé váltak.
2010 nyarán „megkaptam a hívást”, hogy szeretném én is továbbítani a környezetemben élőknek és a többi embernek azt a csodát, amit a Deeksha ajándékozott  nekem. Deeksha adóvá avattak,  én is közvetíthetem ezt az Indiából származó energiát.

2011-ben fantasztikus 2 hetet töltöttem Indiában az Egység Egyetemén, ahol lehetőségem volt fejlődni és emelni a tudatossági szintemet. 2013 november/decemberi 30 napos Speciális elmélyítő kurzuson is részt vehettem, ahol további fejlődésen mentem keresztül.

2013-ban visszatértem kis hazámba, Magyarországra és  a nyáron el is végeztem egy Alakformáló masszázs tanfolyamot.

1014-ben végeztem a Transzrelaxációs Terápián alapuló Testakadémia Tagozatán, majd kezdő és haladó Hangterápia képzésen vettem részt, Tibeti hangtálakkal.

2015-ben a Thai Herbál-gyógynövényes masszázst, a Bilibok féle gerincgondozást és az Access bars kezelést tanultam.

2016-ban elvégeztem a Kronobiológiai pszhichogenetika 1-2. tanfolyamot. Tavasztól egy 200 órás Kundalíni Rebirthing instruktor képzésen tanultam, tapasztaltam és születtem újjá.

Csoportos, vezetett meditációkat ekkor kezdtem el tartani, ahol a belső utazások, a tudatalatti blokkok oldása során, megindul egy intenzív átalakulás a belvilágban és a tudatossági szint automatikusan megemelkedik. A kapcsolataink letisztulnak, a régi sérelmek, fájdalmak , félelmek romboló éreztei elkezdenek átalakulni, felszabadulni, meg gyógyulni. Így végre ténylegesen megtapasztalható az Élet szépsége :)

2017-től a masszázs mellett, életem részévé, célommá vált, hogy minél több keresőnek adhassam tovább a csoportos jóga órákon, mindazt a hatékony és gyors segítséget a változáshoz, az emelkedéshez, amit a Kundalíni Jóga által én is megtapasztaltam.

Tanultam  Sat Nam Rasayan meditációs és gyógyítói képzésen Magyarországon.

2018. nagy változást ajándékozott számomra, az egyéni gyógyulások és segítések mellet a Yin jóga szerelmeseként elvégeztem egy oktatói képzést is.

Ez az új mozgásforma még nagyobb segítséget ad a rohanó hétköznapok és események feldolgozásában, a lecsendesedésben, az Önmagunk megismeréséhez és elfogadásához.

ezen tanulmányaim és tapasztalásaim segítségével született meg az az egyedüli masszázs kombináció, ami figyelembe veszi a vendég testi és lelki állapotát.  Ezért „dolgozunk” a fizikai testen, a finomabb energia testeken és az energia központokon is.

Több éve tanítom is ezt a masszázs technikát, ami nagy örömmel tölt el, mert szerencsére sokan vagyunk, akik holisztikusan látjuk a Világot, ezáltal a Vendégeinket is.

Évek óta szervezünk nyári táborokat, önismereti elvonulásokat, szerencsére egyre növekvő, elégedett csoporttal.

Ahol helyet kapnak, tapasztalási lehetőséget biztosítva az eddig tanultak, a hajnali Sadhanák, a jóga gyakorlások, a közös mantrázások, a meditációk, a hangtálak és a gongok varázslatos rezgései.

 

Számomra nélkülözhetetlen, hogy a tudásomat folyamatosan bővítsem, hogy még színesebb és teljesebb tapasztalásokat és gyógyulásokat tudjak biztosítani minden érdeklődő vendégem részére.

Folyamatos tanulás az élet, így írhatnék még rengeteg dolgot, hogy miket tanultam – tanulok jelenleg is, a tapasztalásban hiszek,  ezért egyszerűbb ha személyesen Te is tapasztalsz, várlak szeretettel :)

 

2021 decemberében az egyik legszebb csodát kaptuk ajándékként, megszületett a várva várt kisfiúnk, így jelenleg csak offline találkozhatunk a jóga matracon

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>