Kronobiologiai pszihogenetika

A kronobiológia 1792-ben született meg, majd 1981-92 között szovjet kutatók kidolgozták és meghatározták a pszihogenetka alapjait. A kutatásokban kiemelkedő jelentőséggel bírt Prof. Dr. Artur Zsazskov, ő dolgozta ki a természeti tipológia rendszerét.

Születéskor “valamilyennek” születünk, három szülőnk hat ránk:
1. Apai genetika
2. Anyai genetika
3. Harmadik szülőként pedig a Föld bioritmusa
A kronobiológia kutatások alapvetően két irányban folynak, egyik a bioritmológia, amely a vizsgált jelenségeket csak periodikus folyamatokra vonatkoztatja.
A másik a pszichogenetika, amely a születés napjára jellemző hatásokat az ember egész életére folyamatosan vonatkoztatja. Meghatározza a velünk született jellemzőket, többek között a szervi működéseinket is meghatározó energetikai központok állapotát, a meridiánok működését.
Három alapvető, emberi jellemvonással foglalkozik. A születési dátumból számolható markerek az ember idegrendszerének a fizikai, érzelmi és intellektuális kontúrjait adják.
Megállapítható, hogy az adott ember milyen, az egész életére kiható, hozott tulajdonságokkal rendelkezik. Az élet folyamán jelentkező hatások, a nevelés, a tanulás és az élettapasztalatok ezekre az alapvető tulajdonságokra épülnek rá.
A születéskor kapott tulajdonságokat gyökeresen megváltoztatni nem lehet, de módosítani, pozitív vagy negatív irányban igen.
Segítséget nyújt továbbá párkapcsolatok, családok, ember közösségek összeegyeztethetőségének meghatározásához, megértéséhez. Rálátást biztosít egy kapcsolat dinamikájára. Nem utolsó sorban, pedig szintén nagy segítség az elfogadáshoz, hogy békében lehessünk önmagunkkal és másokkal is. Megmutatja mi az erősségünk, miben vagyunk “jók” és azt is hol szorulunk segítségre, mi az amire oda kell figyelnünk fizikai, érzelmi és szellemi szinten is.
Az alap elemzés során kapsz egy 3-5 oldalas jellemzést, amit bármikor újra el tudsz majd olvasni.
Kérheted több személy jellemzését is, illetve ezen emberek energetikai egymásra hatását, kapcsolati dinamikáját is.
Alap elemzés ára: 8000 Ft
Alap elemzés és Kapcsolatok dinamikája: 10 000 Ft

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>