Mi a különbség a 60 90 és 120 perces masszázsok között?

60 perces masszázs kezelés:
A háton-derékon, állapottól, izmok letapadásától függően 10-15 percet dolgozom, majd a lábak következnek egymás után, a comb, (lányoknál fenék is), átdolgozása, lazítása, a vádli átmasszírozásával fejeződik be, 10-15 perc, majd a vendég a hátára fordul. Talpmasszázs után a lábujjak és a lábfej masszázsa, boka, lábszár, térd és comb kezelése mindkét lábon, 15 perc.
Pocak masszázs, a belső szervek gyengéd átmasszírozása, energia központok harmonizálása, amit a dekoltázs masszázs követ, 10 perc. Fejmasszázs és végül a karok, a kézfej és a tenyér masszírozásával zárom a kezelést, 10 perc.

90 perces masszázs kezelés:
A háton-derékon, állapottól, izmok letapadásától függően 20-35 percet dolgozom, majd a lábak következnek egymás után, a comb, (lányoknál fenék is), átdolgozása, lazítása, a vádli átmasszírozásával fejeződik be, 20-25 perc, majd a vendég a hátára fordul. A talpmasszázst a lábujjak, a lábfej és a boka területén nyirok masszázzsal folytatom, majd a lábszár, térd és comb kezelése mindkét lábon, 20-25 perc. Pocak masszázs a belső szervek gyengéd átmasszírozása, energia központok harmonizálása, amit a dekoltázs masszázs követ, 10-15 perc. Fejmasszázs és végül a karok, a kézfej és a tenyér masszírozásával zárom a kezelést, 10-15 perc.

120 perces masszázs kezelés:
A háton-derékon, állapottól, izmok letapadásától függően 20-35 percet dolgozom, majd a lábak következnek egymás után, a comb, (lányoknál fenék is), átdolgozása, lazítása, a vádli átmasszírozásával fejeződik be, 20-25 perc, majd a vendég a hátára fordul. A talpmasszázst a lábujjak, a lábfej és a boka területén nyirok masszázzsal folytatom, majd a lábszár, térd és comb kezelése mindkét lábon, 20-25 perc. Pocak masszázs a belső szervek gyengéd átmasszírozása, energia központok harmonizálása, amit a dekoltázs masszázs követ, 10-15 perc. Az arcot nyirok masszázzsal stimulálom illetve nyugtatom, melynek bőrmegújító, bőrfeszesítő és ránctalanító hatása van, segít eltüntetni a szem körüli karikákat, 15-20 perc. Végezetül a fejmasszázs majd a karok, a kézfej és a tenyér masszírozásával zárom a kezelést, 10-15 perc.

Minden kezelés után a Vendégemnek lehetősége van párperc pihenésre, hogy a saját tempójában visszatérjen az „itt és most”-ba, hogy kellemesen, feltöltődve folytathassa napját egy finom gyógytea kíséretében.