Választható masszázsok

Miért jó a masszázs? Miért ajánlott Mindenkinek?

A masszázs a legősibb és legismertebb stresszoldó és energiát adó természetes gyógymódok közé tartozik. Ezzel a kényeztetéssel a szellemi-lelki-testi állapotunkat javíthatjuk.
Az érintés és a simogatás életszükségletünk. Biztonságérzetet, boldogságot, önbizalmat, megerősítést, melegséget, életerőt és energiát ad. Segít továbbá abban is, hogy képesek legyünk megtapasztalni az élet természetes áramlását,még ebben a rohanó és stresszes világban is.

Az immunrendszerünket, a vérkeringésünket, az anyagcserét és a hormontermelésünket stimulálja. Megelőzhetjük a betegségeket és teljesítő képességünket is javíthatjuk. A nyirokrendszerünknek oly módon segít, hogy a felfokozott véráramlás által gyorsabban ki tudnak ürülni az elraktározódott méreganyagok illetve a salakanyagok a szervezetünkből.

A masszázs terápia feszesíti a bőrt,  átmozgatja az izületeket. Fokozza az izmok rugalmasságát és a teljesítő képességüket, gyorsabban regenerálódnak, így nő az állóképesség is . A kezelések során fokozzuk a vérkeringést, ezáltal a bőr rugalmasabb lesz, és a tanult fogásokkal eltávolíthatjuk az elhalt hámsejteket. A masszázs javítja a faggyúmirigy és a verejtékmirigy működését, és kiváló hatása van az emésztésünkre is. Pórusaink kitisztulnak és megszabadíthatjuk szervezetünket a városi levegő okozta portól és szmogtól.

Kimutatták, hogy a masszázs javítja az egészségünket pszichoszomatikus szinten is. Aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel aktiválja a test stresszre adott negatív válaszreakcióit,oldja az izmok akaratlan feszülését, ellazítja azokat. Az ellazulás legyőzheti az álmatlanságot és a pánikrohamokat is.

Indiában úgy tartják, hogy a MASSZÁZS szó szerint a bölcsőtől a sírig nélkülözhetetlen az életünkben.