3 in 1 alakformáló

Alakformáló kezelés masszázzsal, köpölyözéssel és tekercseléssel

Ez a kezelés egy alakformáló,bőrszépítő eljárás. Természetes és rendkívül hatékony módszere a célzott területek fogyasztásának. Karcsúsító, bőrtisztító, bőrfeszesítő, zsírégető hatása van, a narancsbőr (cellulit) elhalványítására is jótékony hatással bír.
Hatásosan javítható a kötőszövet állaga, amitől elhalványulnak a terhességi csíkok (striák). Az aromaterápiás anyagok felgyorsítják az anyagcserét és a nyirokkeringést, ezáltal intenzíven méregtelenítjük a kötőszövetet.

A kezelés során először a kívánt testrészre felviszek egy intenzív, vérbőséget okozó, speciálisan erre a célra kifejlesztett thermo gélt, majd a  köpölyözés technikájával  stimulálom a szöveteket  illetve megmozgatom a lerakódott zsírszöveteket,  így javul a terület vérellátása és anyagcseréje. A köpölyözés a nyirokrendszer működését is elősegíti , ami szervezet első védekező rendszere. Betegség megelőző és egészség megőrző hatása van. Fontos tudni, hogy a nyirokkeringésnek nincsen saját pumpája,mint a vérkeringésnek a szív, ezért stimulálással tudjuk segíteni. A nyirok áramlása, benne található az összes salak illetve méreg anyag a szervezetünkből, nagymértékben függ a környező izmok természetes masszázsától és gyúrásától ezek feszültségétől és ernyedtségétől. A megfeszített izomzat a körülvevő szövetekben összenyomja a véredényeket. A mozgás minden fajtája, mint pl. a kívülről ható nyomás, a végtagok mozgatása, a szövetek mozgása, nyomást gyakorol a nyirokerekre és ezáltal támogatja a nyirokfolyást, hogy a salakanyagok és méreganyagok kiürülhessenek szervezetünkből. Mindezek után következik a tekercselés speciális fóliával, ezzel 30 percet pihen a vendég meleg takaró alatt. Végezetül egy karcsúsító krémmel intenzíven átmasszírozom a kezelt testrészt. E krém hatásával elősegítjük a narancsbőr (cellulit) elhalványulását a méreganyagok távozását.  Így a kezelés centiméterekben is mérhetővé válik.

Célszerű kúra szerűen alkalmazni, először 10-12 kezelés ajánlott, heti 2-3-4 alkalommal, mindenképpen köztes pihenő napokkal.  Az első kúra után elég havonta egy emlékeztető kezelés a következő kúráig. Így az elért eredmény egy-egy fenntartó kezeléssel könnyedén megőrízhető.

A kívánt hatás eléréséhez elengedhetetlen a napi  minimum 2,5 -3 liter minőségi folyadék bevitel, a méregtelenítés illetve a salaktalanítás érdekében !!!!!!
A kezelés hatékonyságát támogatja a megfelelő életvitel! A táplálkozás, a mozgás és a stesszkezelő technikák alkalmazása hosszú távon fogja támogatni az eredményességet!

Cellulit:(másnevén a Narancsbőr)

A női test bizonyos részei –comb, fenék, csípő- pechünkre egészen nagy mennyiségű zsírt képesek elraktározni. Amikor a gombostűfej nagyságú zsírsejtek babszem nagyságúra növekszenek, mert a méreganyag nem tud megfelelően kiürülni a szervezetünkből, lelassul a vérkeringés, ez csökkenti a bőr hőmérsékletét,így anyagcserezavarok léphetnek fel és kialakul a cellulit. Az összetapadt zsírsejtek a bőr felszíne felé vándorolnak és a laza kötőszöveten könnyen átnyomódnak,így válnak láthatóvá, illetve tapinthatóvá a paplanhatású bőr.

A 20-30 éves nők több mint 45%-a küzd a problémával, míg a 30-35 évesek újabb 20%-a csatlakozik a narancsbőrtől szenvedőkhöz. Miután a nők elérik az 50 éves kort, már 98%-uknak jelent problémát sajnos.

A kezelés időtartama 60 perc