Herbál masszázs ( Luk Pra kop )

A forró gyógynövény “batyus kezelés” (amelyet “gyógynövényes feléledés”-nek is neveznek) különböző gyógynövényekből készült, speciális textilanyagba csomagolva, aromamelegítővel felgőzölt labdácskákkal történik. Ez a kezelés nagyon hatékony olyan izomfájásokra, amelyek a túlzott fizikai megerőltetés során lépnek fel.

A kezelést először egy Aromaterápiás, olajos masszázzsal kezdjük, hogy a fáradt izmok ellazulhassanak. Ezalatt a gyógynövényes labdacsok már párolódnak, hogy majd a bandázsból kijövő pára felszívódhasson a masszázs során a bőrbe, illetve behatolhasson a tüdőbe. A test felszívja a gyógyhatású növénymolekulákat, elősegíti a mérgek kibocsátását a testből. Enyhíti az izom-és ízületi gyulladást, levezeti a fáradtságot, serkenti a vérkeringést, és felüdíti, feszesíti a bőrt. Az energia pályákon való alkalmazása hatékony masszázs önmagában is, de bármelyik masszázs kiegészítője is lehet! A gyógynövénypárás masszázs kozmetikai hatással is rendelkezik, mert természetes gyógynövényeket tartalmaz. A thai nők arra is használják, hogy feloldják a gyermekszülést követő fáradtságot vagy a gyermekágyi depressziót.

Hatásai:
•    Csillapítja a bőr allergiás tüneteit, a hasfájást, az izom- és ízületi fájdalmakat.
•    Lazítja a test, különböző részein lévő izomfeszültséget.
•    Segít megszüntetni a testen kialakult zúzódásokat.
•    Megszünteti a kellemetlen gázokat a gyomorban.
•    Megszépíti a bőrt, illetve az arcbőrt
Lehetőség van kimondottan egy adott betegségre, illetve problémára is elkészíteni a személyes gyógynövényes bandázst. Előzetes egyeztetés mindenképpen szükséges.

A kezelés időtartama választható:  90 vagy 120 perc

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>