Iszap és Agyag testkezelések

KÉKES-SZÜRKE AGYAGOS TESTKEZELÉS:

A gyógyföldből, vagyis agyagból készült pakolások nem új keletűek: már az ókorban is használták őket áldásos hatásuk miatt. Az agyagokat a földfelszín alól bányásszák, finomra őrlik, szitálják, napon szárítják és levegőztetik. A nap erőteljes energiájával tölti fel őket.

Az agyagot elsősorban a bőr alapos tisztítására használják, hiszen szívóereje olyan nagy, hogy pillanatok alatt megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől és a méreganyagoktól, ezen kívül az elhalt hámsejteket is hatékonyan távolítja el. Így mindegy, milyen az ember bőrtípusa, hiszen időnként egy intenzív tisztítás mindenkinek elengedhetetlen, akár száraz, akár zsíros a bőre. Amellett, hogy nagyszerűen tisztít, még rengetegféle ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmaz az agyag. Pl. kalcium, magnézium, nátrium és kálium, melyek a bőr rugalmasságáért felelnek, vas, ami pórusösszehúzó és gyulladáscsökkentő, szintén a gyulladások ellen fellépő cink, és a szabad gyököket megkötő szelén.
Így amellett, hogy alaposan tisztít, az agyag csökkenti az aknés, pattanásos bőrön keletkező gyulladásokat, regenerálja és gyógyítja a szöveteket, és rendkívül látványosan szépíti, puhítja a bőrt. Az agyag úgy viselkedik, mint egy nedvszívó papír, elvonja a toxikus, káros anyagokat és átengedi az ásványi anyagokat, éltető elemeket.
A kezelés menete: Minden kezelés először egy lágy testradírozással kezdődik, teljesen természetes, többféle alga kivonatokat tartalmazó holisztikus, lágy krém segítségével. A felmelegített iszap illetve agyagpakolás felkerül a kezelendő testrészekre, amivel 25-40 percig pihen a kedves vendég, majd a letisztítás következik.
A kezelés időtartama: 100-120 perc

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>