Testmegújító-kényeztető kúra csomag

Ez a 4 alkalmas kezelés sorozat úgy van felépítve, hogy alkalomról alkalomra a szervezeted elkezdjen megújulni a sejtjeidig és teljesen újjá születve élvezd az életet.
1. alkalom: 90 perces Himalája só masszázs,  Le a régivel, helyet készítve az újnak.
Teljes testradír, eltávolítja az elhalt felső hámréteget, a sejtekig felpezsdítve a vérkeringést, nyirokkeringést, méregtelenítést, a só áldásos hatásáról nem is beszélve, 84 ásványt és nyomelemet tartalmaz. A végeredmény sima, feszes, élettel teli, megújult és megfiatalodott bőr.
2. alkalom Holt-tengeri iszapkezelés a maximális méregtelenítésért. 100-120 perc
A test mélyebb rétegeiben lévő pangó vizet a Holt-tengeri iszap a bőr felszínére húzza, így az ízületekben felgyülemlett folyadék fokozatosan eltávozik, ezáltal megszűnik a fájdalom és a merevség. A magas bórtartalom következtében az izmok és idegek teljesen ellazulnak. Szivacskén szívja ki a méreganyagokat. Feszesíti, hidratálja, táplálja a bőrt.
3. alkalom: 60 perces  Magnéziumos testkezelés- Vigyázat, boldogság és elégedettség érzést ad!!  Viszlát levertség!
A már korábban megtisztított bőrön keresztül ez a nélkülözhetetlen ásványi anyag tökéletesen és maximálisan felszívódik, ott épül be testünkbe, ahol a legjobban szükség van rá. Stressz, illetve intenzív fizikai munka és sportolás hatására gyorsan ürül, így megfelelő pótlás nélkül nagyon hamar hiányállapot léphet fel. Szerepet játszik szervezetünk anyagcseréjének minden folyamatában, a fogak és a csontok felépítésében, a vázizom, a szívizom és a méhizom működésében is.
4. alkalom: Thai Herbál, gyógynövényes masszázs vagy Egyéni Hangtál terápia 90 percben

A jól megérdemelt kényeztetés a testednek, amit ráérsz kiválasztani legutoljára, akár a 3. kezelés után, mire is vágysz igazán.
A Thai Herbál masszázs a forró gyógynövény “batyus kezelés” (amelyet “gyógynövényes feléledés”-nek is neveznek) különböző gyógynövényekből készült, speciális textilanyagba csomagolva, aromamelegítővel felgőzölt labdácskákkal történik. Amint a bandázsból kijövő pára felszívódik a bőrbe, illetve behatol a tüdőbe, a test felszívja a gyógyhatású növénymolekulákat, elősegíti a mérgek kibocsátását a testből. Enyhíti az izom-és ízületi gyulladást, levezeti a fáradtságot, serkenti a vérkeringést, és felüdíti a bőrt.

Egyéni Hangtál terápia: kézzel készült, különböző méretű tibeti hangtálak segítségével harmonizáljuk a testben keletkezett diszharmóniát, oldjuk a stresszt. A gyógyító hangok segítségével még a rohanó hétköznapok zakatolása mellett is képes leszel lecsendesülni, megpihenni., elengedni az állandó gondolkodást és tervezést. Egy nagyon mély relaxált állapotot tapasztalhatsz meg, egy olyan térben, ahol az ellazult álapotból elindul a feltöltődés testi és lelki szinten is.

A csomag ára: 67 000 Ft helyett 60 000 Ft

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>