Vendégkönyv

Ha már jártál nálam és szeretnéd megosztani másokkal is a tapasztalásod, itt megteheted. Köszönöm!

7 thoughts on “Vendégkönyv

 1. Az alakformáló masszázs nemcsak a testemnek, hanem a lelkemnek is jót tesz. Átlagban 4-5 cm ment le a kezelések során, viszont a bőröm sokkal simább, egyenletesebb lett. Eltűntek a gonosz rögök a combomon és fenekemen. Masszirozás közben érezni szoktam, amint a méreganyagok megtalálják az utukat a nyirokrendszerben, és távoznak a szervezetemből. Ezek csak a testi tünetek, de nem elhanyagolható a lelki hatása. Timi minden egyes alkalommal pozitív energiával tölt fel, legyen bármennyire zűrös a napom, a kezelés után mindig mosollyal távozom.

  Ajánlom mindenkinek, akinek fontos a testi és lelki egészsége.

 2. TIMIHEZ AKÁRHÁNYSZOR BEJELENTKEZEM, TUDOM, HOGY NAGYON JÓL FOGOM ÉREZNI MAGAM, MERT MINDEN EGYES ALKALOMMAL AZ MELLETT, HOGY TUDOM NEM CSUPÁN EGY KELLEMES, KÉNYEZTETŐ MASSZÁZST FOGOK KAPNI, VÁROM AZT A EXTRA MINDIG MÁS, SZEMÉLYEMRE, ADOTT LELKIÁLLAPOTOMRA SZABOTT KÜLÖNLEGES ILLÓOLAJ KEVERÉKEK ALKALMAZÁSÁVAL EGY SOKKAL ÖSSZETETTEBB, HATÁSOSABB TESTET ÉS LELKET ÉRINTŐ MASSZÁZSBAN LESZ RÉSZEM.

  90 PERC ALATT FANTASZTIKUS ÉREZNI, AHOGY A TESTEMBEN LÉVŐ BLOKKOK KIMASSZÍROZÁSA ÁLTAL EL TUDOM ENGEDNI A FELGYÜLEMLETT FESZÜLTSÉGEKET, PROBLÉMÁKAT. S MEGTETŐZVE EZT A CSODÁS ÉRZÉST, TIMI KEZE MEGTÁMOGATJA AZ ADOTT ENERGIASZINTEMET AZ EGYES ENERGIAKÖZPONTOK DEEKSHA-VAL TÖRTÉNŐ ÁTADÁSÁVAL.

  DEEKSHA: …MINDIG MÁS ÉS MÁS MEGÉLÉS…, AZONBAN A BIZTOS, HOGY MINDEN ALKALOMMAL EGY FELEMELŐ, MÉLY, SZERETETTELJES ÉRZÉS, MELY ÁLTAL A TESTEM MELLETT A LELKEMET IS GYÓGYÍTÓ, HATALMAS ENERGIÁKKAL FELTÖLTŐDÖTT, ENERGIKUS EMBERKÉNT SZÁLLOK LE AZ ÁGYRÓL.

  ÓRÁKAT TUDNÉK MÉG TIMI HATÁROZOTTAN ÖSSZETETT MASSZÁZS TECHNIKÁJÁNAK TESTEMRE ÉS LELKEMRE GYAKOROLT JÓTÉKONY HATÁSAIRÓL ÍRNI, AZONBAN INKÁBB MINDENKINEK AZT JAVASLOM, HOGY PRÓBÁLJA KI, ÉLJE ÁT EGYSZER/TÖBBSZÖR, MERT A TESTI ELLAZULÁS MELLETT,

  GARANTÁLTAN EGY KÜLÖNLEGES LELKI ÉLMÉNNYEL IS GAZDAGODHAT.

  KÖSZÖNÖM! MÓNI

 3. Hálás vagyok hogy megismerhettem és csak ajánlani tudom mindenkinek,mert ő a formális technikákat valódi tartalommal tölti fel!!
  Hiteles ember és egy igazi GYÓGYÍTÓ.

 4. Az egész úgy kezdődött, hogy elindultam a lányom szobája felé. Aztán belenyilallt a derekam jobb oldalába az az ismerős fájdalom. Gondoltam sebaj, volt már ilyen, kenegetés, borogatás és elmúlik. Persze tovább forró jógáztam, mert az jólesett. 1 hét után elkezdett zsibbadni a bal lábam. Először nem törődtem vele, azt hittem lassan elmúlik. De nem múlt. Jógaoktatóm próbált tanácsokat adni, hogy mit csináljak a zsibbadás ellen, de így sem múlt. Már kétségbe estem, azt hittem le kell mondanom a normális járásról és a bringáról is, mikor megkérdezte, járok-e masszíroztatni. Persze nem. És akkor ajánlotta Timit. Aki tulajdonképpen megmentett. Már a telefonban is éreztem a lelkesedését, amitől úgy éreztem magam, mintha azon nyomban megoldódott volna a problémám. És ez az érzés azóta is velem van, ha találkozunk.
  Mindent elmagyarázott, mit miért csinál, hogy lehet fájni fog, de az jó, persze még jobb, ha nem fáj, minden kérdésemre készségesen válaszolt, és végig azt éreztem, hogy összhang van közöttünk. És a legjobb az volt, hogy már az első alkalom után éreztem a javulást. Nem csak azt hittem, hanem tényleg! Sarkon járni még nem tudtam, de már kevésbé zsibbadtam. Aztán minden kezelés után fokozatosan jobb lett. Először a zsibbadás múlt el, aztán ülve fel tudtam emelni a bal lábamat, ami előtte csak segítséggel ment, harmadik alkalom után már tudtam a relaxációs gyakorlat alatt kinyújtott lábbal hanyatt feküdni, végül sarkon jártam. Amit előtte nem sokszor tettem, de kiderült, hogy ez sem ment. Most már minden rendben a járásommal, a gerincemmel és ezt mind Timinek köszönhetem. Olvastam sok helyen, hogy az ilyen dolgokat a reumatológusok félrekezelik. Nekem szerencsém volt. Timi kezei között visszakaptam az életkedvemet, a lábamat, nem kell abbahagynom a bringázást, sőt idén újra körbetekerhetem a Balatont, akár többször is!
  Azóta voltam aromaterápiás masszázson, ami megint másik dimenziót nyitott meg előttem. Azt hiszem sorban kipróbálom mindegyiket, a lényeg, hogy Timi csinálja. Remélem még sokáig.
  Köszönöm a jókedvedet, a hozzáértésedet, a lelkesedésedet, hogy nálad akkor én vagyok a fontos, és legfőképpen az energiáidat! <3
  Timi, mehet az öt légzés? :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>