Yin Jóga

A yin jóga nagyon lágy mozgás forma. Hatása mélyrehatóbb, mint egy általános fizikai gyakorlás, mivel nem a felszíni izomszövetekkel dolgozunk, hanem a kötőszövettel, fascisával, a szalagokkal, ízületekkel. A gravitáció erejét használjuk.
Általában a medence, a csípő és az alsó háti szakasz környéki kötőszöveteket célozza meg, de a karok és a felső test nyújtása is fontos szerepet kap.
A meridiánok és az öt kínai elem harmónikus működése és egyensúlya van a fókuszban, sok elengedéssel és megengedéssel.

Tökéletes mozgásforma minden korosztály számára, biztonságos, hiszen vannak “helyettesítő” pózok. Segít a befelé figyelést elsajátítani, megtapasztalni az elme lecsendesedését. Fontos alap pillére a légzés és a határaink megtalálása.

A Yang típusú órák előnyei, hogy az izmok stimulálásával segítjük az egészséget, a koncentrációt, a cselekvést és a kitartást, teszünk a dolgokért.. Yin órán megtanuljuk, hogyan lehet bele lazulni dolgokba, befogadni, elfogadni és csak áramolni, létezni.,

Ha kedvet kaptál várlak szeretettel!

Jelenleg a Kálvin térnél, a Harmónia Palotában van lehetőséged kipróbálni ezt a mozgás formát. Múzeum u. 9.

Minden esetben előre bejelentkezés szükséges!

Árak: 3000 Ft / alk. 2 óra mély relaxációval

Bérlet:

13.000 Ft /  5 alk.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>